Любовна драма в Пловдивско завърши с опит за убийство

Жена бере душа в болницата

Кървава любовна драма се е разиграла днес предиобед в пловдивското село Ръжево. 51-годишният Богоя Богоев, който преди време имал любовна връзка с 55-годишната Росица, решил да убие нея и сегашния й приятел, съобщава ПБ Новинар.

Богоя, когото местните наричат Бочката, се напил солидно, пресрещнал бившата си изгора на улицата, извадил голям нож и започнал да я ръга където свари. Росица има сериозни наранявания в областта на шията, в лицето и гърба. В момента на кървавата драма се намесил Лазар, с когото жената имала връзка. Опитвайки се да ги разтърве, Лазар получил от опонента си няколко прободни рани в двата крака. Той е зашит, в болница е. Росица е настанена също в здравно заведение, в много тежко състояние, с опасност за живота. Всеки момент ще й бъде наравена животоспасяваща операция, лекарите се молят тя да оцелее.

Свидетели на ужаса в Ръжево веднага подали сигнал, на място пристигнали полиция от РУ Хисар и представители на Окръжна прокуратура Пловдив. Богоя е арестуван. Той бил много пиян, дрегерът е отчел над 2 промила алкохол в кръвта на ревнивеца.

Местните разказаха, че ревнивият мъж страдал от епилепсия. Кметът на селото постоянно му купувал лекарства. Докато не пиел, Богоя се държал нормално, но отскоро пак започнал да се налива. Тогава ставало страшно. Преди години нападнал и пребил възрастен човек, имало и друг стар случай на агресия.

Богоя не е семеен, Виолета също. Жената има две дъщери. В момента по-малката е с майка си.

В Ръжево са потресени от кървавата трагедия и се молят Росица да оживее.

Подобни статии

Top