Мачът Академик Бултекс 99 – Спартак (Плевен) по план и с публика

В Пловдив няма ограничения за спортни мероприятия заради грипа, баскетболистите на Асен Николов  очакват финалите в Балканската лига

Мачът на Академик Бултекс 99 срещу Спартак (Плевен) от поредния кръг в НБЛ, насрочен за утре от 18:00 часа в зала „СИЛА“, ще се играе по план и при отворени врати за феновете. В Пловдив няма забрана или ограничения за спортни мероприятия заради грипната епидемия и затова срещата ще се състои.

Пловдивският баскетболен тим отново няма да може да разчита на Мартин Сотиров, който е контузен и ще отсъства още месец. Дебют се очаква да направи дошлият под наем от Берое Ивайло Тонев, който пропусна миналия мач с Ямбол поради травма, но през седмицата тренира нормално.

Планираният двубой на Академик Бултекс 99 във вторник в Пловдив от Балканската лига срещу косовския Пея няма да се играе. В програмата настъпи промяна след отказването от турнира на другия тим от Косово Раховеци и третото завъртане няма да се проведе.

Така Академик Бултекс 99 е на първо място в редовния сезон и очаква финалите. Предстои да стане ясно форматът, мястото и времето на тяхното провеждане.

Подобни статии

Top