Мачът Джошуа – Пулев може да бъде отменен заради коронавируса!

Битката за световната титла няма как да бъде без публика, дано до най-тежката мярка да не се стигне, заяви Еди Хърн пред Sky Sports

Мачът за световната титла по бокс в тежка категория между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев може да бъде отменен заради коронавируса. Тези опасения изказа промоутърът Еди Хърн.

Припомняме, че битката на Пулев с Джошуа е планирана за 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон – „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“.

„Имаме доста натоварена програма за предстоящите месеци, така че се надяваме тя да може да бъде изпълнена нормално“, каза Хърн пред „Скай Спортс“.

„Боксът е уникален спорт по много начини, но най-вече заради ролята на феновете при достигането на пика в кариерата на даден боксьор. Не мога да си представя, че такъв мач ще се играе без публика. Как ще се случи Джошуа да излезе на ринга да се бие с Кубрат Пулев и само аз, вие и Адам Смит (б.р. – отговорникът на „Скай“ за бокса) да сме на стадиона, за да ги посрещнем. Това няма как да стане“, смята Хърн.

„Можете ли да си представите Дерек Чисора да се бие с Олександър Усик и да го нокаутира със смазващо кроше, само за да вдигне поглед и да види, че няма кой да реагира. Тълпата е интегрална част от драмата в бокса и тя прави продукта интересен за телевизиите. Ще видим какво ще се случи, но се надявам, че всичко ще бъде изпълнено по план“, допълни промоутърът.

В същото време той обеща, че за боя срещу Кубрат Пулев британецът Антъни Джошуа ще излезе без никакви задръжки и ще търси „унищожително представяне“ и нокаут.

„Оковите са свалени“, заяви Еди Хърн.

Подобни статии

Top