Мачът Джошуа – Пулев в задния двор на Еди Хърн!

Промоутърът предложил идеята на клиента си и AJ страхотно я харесал

Боксовият промоутър и мениджър на Антъни Джошуа – Еди Хърн, излезе с интересно предложение за провеждането на дългоочаквания сблъсък между британеца и най-добрия български боксьор Кубрат Пулев.

Хърн предложи мегазрелището да се проведе в градината на дома му в Есекс, а идеята е била одобрена лично от Джошуа, съобщава gong.bg.

Мачът между Антъни и Кобрата трябваше да се състои на 20 юни на „Тотнъм Стейдиъм” в Лондон, но плановете бяха попарени от разразилата се пандемия от коронавирус, която блокира света и в частност спорта.

Хърн вече потвърди, че планува да организира летни срещи през юли и август, които ще се състоят без публика в градината на дома му, където той е израснал. На въпросните двубои ще могат да присъстват до 90 човека, съобразно разпоредбите за социална дистанция в Англия.

„Вчера разговарях с Антъни Джошуа по темата. Той от дълго време тренира тук, още от началото на кариерата си. Джошуа ми каза: „Това ми харесва, харесва ми идеята ти! С удоволствие бих се бил в офиса!” В този момент му казах: „Наистина ли?”, а той отвърна: „Да, би било невероятно, би било толкова различни”, сподели Хърн в телевизионно интервю за fightsports.tv.

Най-вероятно обаче е сблъсъкът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев да бъде отложен за есента, като не е изключено той да се проведе извън пределите на Великобритания, като Хърватия вече изрази желание да приеме мача.

Подобни статии

Top