Мачът на века Тайсън Фюри срещу Антъни Джошуа през лятото - DC news

Мачът на века Тайсън Фюри срещу Антъни Джошуа през лятото

Битката вероятно няма да бъде във Великобритания заради рестрикциите с COVID-19, а организаторите искат пълни трибуни

Мачът между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа за званието абсолютен шампион в тежка категория може да се състои през май или юни, съобщава в „Туитър“ журналистът Марк Копинджър.

Еди Хърн съобщи, че Тайсън Фюри и Антъни Джошуа са постигнали устна договорка и вече се подготвят договорите за мача през май или юни. По думите на Хърн, остава само да бъдат доуточнени детайли, като това кой ще излезе втори на ринга, мястото на провеждане на срещата и други по-дребни неща“, написа Копинджър.

„Има и още един по-важен въпрос, който е свързан с правата за телевизионното излъчване на мача. Фюри има ексклузивен договор с ESPN в САЩ и с BT във Великобритания, а Джошуа е обвързан със „Скай“ във Великобритания и с DAZN в САЩ“, съобщава още журналистът.

Твърде вероятно е Мачът на века да не се проведе във Великобритания, въпреки че и двамата носители на петте световни пояса са оттам.

Причината е, че организаторите искат той да се проведе пред пълни трубуни на огромен стадион – нещо, което в момента е немислимо на Острова.

Подобни статии

Top