Мадона и синът й празнуват с Португалия (СНИМКИ)

Поп кралицата и осиновеният й син Дейвид Банда изгледаха на живо победата с 2:0 над Швейцария

Поп кралицата Мадона изгледа на живо победата на Португалия над Швейцария с 2:0, която класира Кристиано Роналдо и компания за Световното първенство през 2018 година в Русия.

Мегазвездата бе забелязана на трибуните на „Ещадио да Луш“, където тя се включи във всенародните празненства, а компания й правеше нейният син Дейвид Банда. 12-годишният тийнейджър бе облечен с фланелка на португалския национален отбор с №7 на Кристиано Роналдо, а самата Мадона бе увила шалче в червено и зелено около врата си.

През септември по медиите се появи информация, че Кристиано Роналдо се е ядосал на Мадона, тъй като певицата записала сина си да рита в Бенфика. Звездата на Реал (Мадрид), който тръгна за големия футбол от Спортинг (Лисабон), веднага звъннал на Мадона и й дръпнал конско за това, че е избрала школата на лисабонските „орли“ пред тази на Спортинг.

Мадона осинови Дейвид Банда от Малави през 2006-а, като наскоро се премести в Лисабон. В близост до града тя си купи къща за 7 милиона, намираща се на португалската ривиера в Синтра. Двамата с Дейвид бяха в отлично настроение и подскачаха от кеф след автогола на Йоан Джуру от Швейцария, с който резултатът на „Да Луш“ бе открит.

След победата над Швейцария португалците завършиха най-силните си квалификации в историята си. Те спечелиха 90% от двубоите си, подобрявайки постижението от 2016-а, когато бяха с 87,5% успеваемост.

Снимки: dailymail.co.uk

Подобни статии

Top