Магнетичната дата 02.02.2020! Време е за избори и промяна

Въздействието на  02.02.2020

Датата 02.02.2020 г. е подвластна на Луната, защото цифровия еквивалент на Луната е числото „2“.

Като цяло 2020 г. е година на трансформациите и формиране на новото съзнание. Самият ден ни предоставя мо щен прилив на космическа енергия с творчески импулс.

Могат да се стартират програми , да се планува материално благополучие, както и щастлив живот. Десети лунен ден е съзидателен, подходящ за всякакви начинания. Денят е изпълнен с положителна енегрия и тя трябва да се използва за мирни и щастливи събития.

Дава ни се възможност за добър избор и промяна. Можем да попаднем в ситуация да избираме или да се откажем. Не трябва да приемаме чужди съвети. Да послушаме сърцето си! Да анализираме сами, внимателно – без чужди съвети, да поставим фундамента на нашето бъдеще!

Ако сме разконцентрирани, общуването с природата ще ни помогне. Разходката в парка, плуването- укрепват нервната система. Заниманието с гардероба, пазаруването- също.

Срещите с приятели ни зареждат положително, но е добре да се избягват новите запознанства, те могат да ни донесат проблеми. Важно е да не попадаме в зависимост от обстоятелствата, важно е да градим новите си планове и мечти!

Материалът е изготвен от топ нумеролозите Виктория Налбантова Михаил Ковчев

Top