Манолова със сърцераздирателна изповед за любовта и рака

„Кой знае дали ракът си е отишъл завинаги или не. Въпросът е да го приемеш като част от живота и да не се страхуваш“. Това заяви в ефира на Нова телевизия омбудсманът Мая Манолова.

„Не съм престанала да се страхувам нито от него, нито от други неща. Когато живееш достатъчно наситено и пълноценно и има достатъчно предизвикателства, когато има за какво сутрин да се събуждаш, не е толкова страшно. В момента, в който се почувстваш по-добре, здрав и силен, забравяш. Ракът е част от нещата, които се случват на хората, които те преодоляват и продължават напред. Той може да бъде победен. Слава Богу, медицината е на светлинни години напред. Нека всички, които чуят тази диагноза, да не я приемат като присъда. Животът е красив“, добави Манова и призна, че към момента изследванията й са добри.

„Важно е в тези моменти да имаш рамо в което да се опреш. Днешният ден е ден на надеждата. Това, което ми казваха близките е „Сега го минаваме тоя рак““, каза тя.

„Любовта е нещо много лично и съкровено. Не съм от хората, които са готови да я вадят на показ. Ангел просто е човекът, когото обичам. Той има много поводи да ми се ядосва. Времето за мен и за близките ми хора е много кратко. Не го критикувам аз него за нищо. Любовта не е пазарска чанта, в която да набутаме всичко. Това са си нашите моменти и нашето време и е добре да остане извън светлината на прожекторите“, заяви Манолова на въпрос за това какви са отношенията й с мъжа й Ангел Найденов.

„Да гушнеш внучето е своеобразен наркотик. Това, което ми дава надежда, че не съм безнадеждна, е че дъщеря ми иска детето й да прилича на мен. Аз съм добър и сговорчив човек, според мен“, сподели тя.

Източник: Blitz.bg

Подобни статии

Top