Маргарита Хранова, Орлин Горанов и Роси Кирилова ще пеят в Асеновград за кампанията „Бъди войник”

Популярните български изпълнители са част от кампанията и тази година

Министерство на отбраната със съдействието на Община Асеновград ви канят на 24 септември на площад „Акад. Николай Хайтов”, където ще се проведе националната информационна кампания „Бъди войник” под надслов „Вижте отблизо българската армия!”.

От 16 ч. ще започне информационната борса за набиране на войници и матроси. Ще бъде показана военна техника, въоръжение и оборудване на Сухопътните войски и Силите за специални операции.

Популярни български изпълнители са част от кампанията и тази година. В Асеновград организаторите са поканили за участие в развлекателната част от събитието естрадната певица Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Росица Кирилова и Райко Кирилов.

Програмата ще обогатят с изпълненията си също представителният ансамбъл на Въоръжените сили и Представителният духов оркестър на Военновъздушните сили, оркестър за народна музика „Фугас” при 4-ти артилерийски полк-гр. Асеновград, представителен танцов ансамбъл „Станимака” при Военен клуб-гр. Асеновград с ръководители Снежана Станкова и Надежда Батинкова.

Подобни статии

Един коментар

  1. Петров написа:

    Малоумни шапкари. Как точно Маргарита Хранова, Орлин Горанов и Роси Кирилова ще привлекат млади хора? А?

Top