Мъри Стоилов: Всички са готови, нямаме извинения да не играем добре (ВИДЕО)

Наставникът на Левски отрече да има конфликт между него и ръководството преди дербито с Локомотив

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов отрече появилата се информация за разрез в отношенията между него и ръководството. Той категорично заяви, че единствената причина да пропусне вчерашната тренировка е проточилия се Управителен съвет.

„Пропуснах тренировката вчера. Имаше УС след дългия лагер. Проточи се по-дълго. Това си беше рутинен УС. Съжалявам, че пропуснах тренировката. Имаше да се даде отчет за бъдещето на отбора и селекцията. Разговорите бяха по-дълги. Нямало е други причини да пропусна тренировката“, каза Мъри.

„Не съм по интригите. Казах ви и на вас и на всички, че каквото имам да казвам, го казвам пред медиите. Който си създава спекулации, да си ги коментира. Още вчера щяхте да разберете от мен, ако има някакви проблеми“, добави той.

Утре Левски приема Локомотив (Пловдив) на стадион „Георги Аспарухов“ в първи мач от пролетния дял на шампионата.

Той говори и за предстоящия мач с Локомотив (Пловдив), както и за темата с чужденците в българския футбол.

„На този етап нямаме проблеми с контузени играчи, надявам се до мача също да няма. Всички са готови да участват, което е позитивно. Нямаме здравословни проблеми, надявам се и до утре да е така. Нямам колебание около състава. Имам в главата си състава, с който ще започнем. Вие също го виждате на тренировки. Въпросът е да играем добре“, заяви Стоилов относно утрешния мач.

„Изглеждаше ми смешно, когато казвахме, че футболистите се притесняват да играят пред пълни трибуни на „Герена“. Утре ще се поклоним и ще поднесем венец към патрона ни. Трябва да играем по най-добрия начин, както ни отива от първата минута. С играта и с поведението си трябва да запазим публиката за бъдещи посещения. От нас ще зависи много посещаемостта на стадиона. От нас, от отбора и треньорите зависи колко ще харесват Левски. Ние трябва да играем добре. Имаме публика, добър противник, прекрасен терен и подкрепа. Нямаме извинение да не играем добре утре, футболистите на Левски трябва да носят тежести – смешно е да говорим, че това да има публика е тежест. Това е най-хубавото.

Локомотив е един изключително добър и качествен отбор, който се наложи като лидер. Винаги е в топ 6. Играе добър футбол, който си запази доста голяма част от играчите, като имат и някои нови. Отбор, който заслужава нашето уважение, но винаги по-важен е нашият отбор. Ако играем добре, няма да има значение как играят те“, завърши наставникът.

Подобни статии

Top