Мария запозна щерката с новия си мъж

Мария предприе голяма крачка в живота си! Изпълнителката реши да запознае дъщеря си Марая с новото си гадже, научи „България Днес“. Това се случи преди няколко седмици, когато чалга певицата заведе щерка си в Англия. Именно на Албиона живее новият възлюбен на изпълнителката, който е българин и развива успешен бизнес на Острова, пише hotnews.bg.

Двамата с Мария са заедно от повече от четири месеца и чалгарката решава, че е време дъщеря ú да познава новата ú изгора.

Гаджето на Отварачката направил всичко възможно, за да се хареса на щерката на приятелката си. Той приготвил куп изненада за малката Марая, която останала очарована. Новият на певицата затрупал с подаръци щерката на гаджето си, които много се харесали на малкото момиче, издадоха близки до Отварачката пред вестника. Марая харесала изключително много избраника на майка си и дори вече разпитвала кога ще го види отново.

Мария през няколко дни кръстосва между България и Англия, за да може да е с гаджето си. Чалгарката и бизнесменът се запознават, докато Отварачката има участие в Лондон.

Бизнесменът, който е с няколко години по-голям от нея, хлътва до уши, щом вижда за пръв път сексапилното миньонче. Мария също леко залита по него и двамата си разменят номерата. Бизнесменът прави първата крачка и започва да я залива със съобщения. След няколко седмици бизнесменът кани Мария в своето имение, което се намира близо до Лондон. И оттогава двамата са на крилете на любовта.

„До него се чувствам спокойна и уверена“, признава Мария.

Подобни статии

Top