Мариян Огнянов: Не е ли време да се спрат безумните трансфери от Конго и Никарагуа? (ВИДЕО)

Мацата играе джитбол в хола със сина си, Тодор Неделев му се възхищава

Бившият футболист на Левски и Ботев (Пловдив) Мариян Огнянов използва социалните мрежи, за да се обърне към собствениците на футболни клубове. Мацата, който е автор на първия гол за български отбор в Шампионската лига, е на мнение, че босовете трябва да спрат с трансферите на играчи от „Конго, Никарагуа и тем подобни краища на света“.

Ето какво написа Огнянов без редакторска намеса:

„В тези тежки времена Не е ли дошло времето за цялостна промяна на футбола у нас? Не е ли дошло времето, футболните хора, президенти на клубове да променят начина си на мислене? Не осъзнават ли докъде се докара.. Тях си и самите си клубове..Не осъзнават ли, че единственият начин е инвестиция в школите, базите, терените!Във работата с 8,10,12 годишните! Всичко друго е ден да дойде, друг да мине.. Не е ли време да се спрат с тези безумни трансфери и договори на футболисти от Конго, Никарагуа и тем подобни краища на света? (Не ме разбирайте погрешно,не съм против чужденците!Та аз съм си един вид чужденец в родината си, заради произхода) Но нали осъзнавате, че и те ще преразгледат договорите си..Не само вие.. И докато бг футболистите ще ви разберат! То за повечето чужденци се съмнявам. И не ги обвинявам.. Те ще са си прави.. Трябва да си хранят семействата..Имат си договори и трябва да се спазват..Мислете му вие .. От цялата ситуация, най вероятно бг футболистите ще са най потърпевши ОТНОВО. Те нямат избор, защото при несъгласие.. Остават без отбор..Така, че ще трябва да си намалят щем нещем заплатите.. Едно е сигурно…Няма да е същото след Covid 19.“

Мацата продължава да измисля нови забавления са сина си и за себе си по време на извънредната ситуация с Covid-19 в Германия. Двамата играха джитбол в хола, като изпълненията им предизвикаха възхищението дори на зведата на „канарчетата“ Тодор Неделев, който написа в коментар:

„За всичко ли ставаш бе Мариян Огнянов?“.

Виже видеото ТУК!

Подобни статии

Top