„Маридиан мач“: Конфликт с Неделев отрязъл главата на Белия!

Николай Киров: Ще говоря като разтрогна, сега гледам телевизия

Конфликт между Тодор Неделев и Николай Киров е една от основните причини за уволнението на Белия, твърди „Меридиан Мач“.

Звездата на „канарчетата“ недоволствал усилено от методите на работа на треньора, който в сряда беше освободен от поста си. Неделев се усъмнявал публично в качествата на Николай Киров, а броженията му логично стигнали и до ръководството, и до самия наставник. Тошко имал претенции към тренировъчния процес, който според него бил изключително еднотипен, скучен и по никакъв начин не развивал отбора.Постепенно недоволството на Неделев се предало и на други от основните футболисти, което поставило Белия в още по-неблагоприятна ситуация.

От своя страна пък Николай Киров същ показвал с поведението си, че Тошко не му е любимец и двамата почти не водили разговори, които са различни от служебни.

Николай Киръв пък обясни, че ще говори, след като официално разтрогне с клуба.

„Сега си гледам телевизия у дома. Ще коментирам раздялата си с Ботев, когато тя стане официален факт“, обясни Белия пред „Меридиан мач“.

В същото време стана ясно, че Георги Дерменджиев отпада като вариант за наставник на „канарчетата“. С него е воден само опознавателен разговор, в който станало ясно, че пловдивският специалист няма желание да поеме поста.

Подобни статии

Top