Марихуана, амфетамин и синтетична дрога иззе при акция полицията в Пловдив (СНИМКИ) - DC news

Марихуана, амфетамин и синтетична дрога иззе при акция полицията в Пловдив (СНИМКИ)

При акцията са задържани четирима мъже

В хода на акция по линия „наркотици“ служителите на районното управление са  проверили  лица, претърсили са  адреси на прилежащата територия, тествани за употреба на наркотични вещества  са и водачи на МПС.  За държане на наркотични вещества и за управление на МПС под тяхното въздействие са задържани четирима мъже.

В апартамент на ул. „Бързия“, обитаван от 20-годишен младеж от Гълъбово, са намерени гриндер с марихуана и тютюн, както и  зелена листна маса на глави.  Иззетата  марихуана е с тегло 1.55 гр.

Водач на лек автомобил  е проверен на бул. „Дунав“,  а полеви тест отчел,че водачът се намира под въздействието на марихуана и кокаин.  Последвало претърсване на адреса, на който мъжа живел, където била открита марихуана с тегло близо 8 гр.

На бул. „Брезовско шосе“ е проверен водач на Мерцедес. Полеви тест отчел че 30-годишният е употребил канабис преди да седне зад волана. При последвало претърсване криминалисти открили в жилището на проверяваното лице прахообразно вещество, реагиращо на амфетамини с  тегло 0,081 гр.

При проверка от дома на друг 28-годишен млад мъж са иззети  саморъчно свита цигара смес от тютюн марихуана и тютюн, 0.24 гр марихуана и синтетичният канабиноид пинака  с тегло 22.5 гр.

Лицата са задържани за срок до 24 ч. по ЗМВР, а работата по случаите продължава под наблюдение на прокуратурата.

Подобни статии

Top