Марица с бижу за младите таланти от школата (СНИМКИ) - DC news

Марица с бижу за младите таланти от школата (СНИМКИ)

Вижте основно ремонтираната волейболна зала на СУ „Васил Левски“, където тренират състезателките от школата на шампонките

Независимо от тежката глобална икономическа обстановка, ръководството на Марица (Пловдив) успя да зарадва състезателките от школата на клуба. Преди няколко дни завърши обновяването на волейболната зала – СУ „Васил Левски“, където целогодишно тренират подрастващите.

След клубния автобус и спортния ресторант, сега спонсорите съумяха да направят дома на младите таланти удобен и красив за тренировки и мачове.

Обновяването на залата премина през пълен ремонт на покрива, санитарните помещения, съблекални и фитнес. В самата зала бяха монтирани седалки за публика и гости, а стените на залата бяха украсени с множество огромни плакати с избрани снимки от най-зрелищните мигове от успехите на най-малките.

Логата на основните спонсори също намират място по стените на залата, като показват на всички, че те са там и ще продължат да помагат, за да я има Марица.

Ръководството на Марица знае, че най-важното в един клуб е школата и тя трябва да бъде гледана и обичана, защото успехите на Марица започват от любовта на децата към спорта.

Подобни статии

Top