Марица с първи домакински мач за годината днес

Кършиякалии излизат срещу Септември от 12:30 часа, гости на стадиона ще бъдат деца със специални потребности

Марица (Пловдив) е домакин на столичния Септември в среща от 24 кръг от шампионата във Втора лига. Двубоят е днес на обяд – от 12:30 часа на стадион „Марица“ в Пловдив.

За Марица срещата ще пропусне голмайсторът на тима Мариян Тонев, който е наказан за един мач заради натрупани картони. По същата причина срещата пропуска и Мартин Ачков от състава на гостите.

Срещата ще бъде предавана пряко по Диема спорт, но от щаба на кършиякалии призовават верните си фенове да подкрепят момчетата в първия им домакински мач за годината.

Срещата ще мине под знака на съвместната инициатива между Марица и РЦПППО – Пловдив (Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование), която има за цел да се обърне по-голямо внимание на децата със специални потребности, които също имат нужда от любов и грижа, както и всички останали подрастващи.

Тези деца са част от обществото и трябва да бъдат приемани равноправно в него. Децата, както и техните родители, ще бъдат специални гости на Марица днес.

Съдийски състав: ГС: Красимир Кръстев, АС1: Мартин Димитров, АС2: Светослав Стойчев, 4-ТИ: Иван Христов, СН: Илко Топалов

Подобни статии

Top