Марица загуби с 0:2 от Витоша (Бистрица)

Капитанът Костадин Дяков остава при „жълто-сините“ и в Трета лига, представят отбора срещу Асеновец

Марица изигра поредна контролна среща в предсезонната си подготовка. “Жълто-сините” загубиха с 0:2 от елитния Витоша (Бистрица), но дадоха сериозен отпор на своя противник. Срещата се игра на стадион “Летище” в София в късния петъчен следобед. Разликата от две нива в българския футбол не бе ясно различима в голяма част от игралното време.

През първата част Марица стоеше доста добре на терена, като имаше и няколко възможности за гол. На няколко пъти пловдивчани изненадваха с пробиви на защитници, а Запрян Запрянов пропусна от изгодна ситуация да открие. Съставът на Витоша също имаше шансове за гол, но отбраната на “жълто-сините” беше на ниво.

През втората част в отбора на Марица бяха извършени множество смени, което даде отражение в играта. На терена се появиха и доста юноши. Междувременно тимът от Бистрица реализира два бързи гола в 59-та и 64-та минути дело на Георги Амзин и Кристиан Узунов. До края на мача Георги Георгиев пропусна да отбележи за пловдивчани.

Следващата контрола на Марица е срещу Атлетик (Куклен). Двубоят е следващия петък на стадиона в Куклен.

Марица, стартов състав: Илия Николов, Пламен Табаков, Атанас Савов, Николай Димитров, Джунейт Узунов, Красимир Иванов, Лъчезар Ангелов, Христо Янчев, Айкут Янъков, Иван Гендов, Запрян Запрянов.

 Контроли на Марица до края на подготовката:

13 юли, петък, с Атлетик (Куклен), в Куклен

21 юли, събота, с Гигант (Съединение), в Съединение

24 юли, вторник, с Ботев U19, в Пловдив, кв.”Коматево”

28 юли, събота, с Хебър, мястото се уточнява

1 август, сряда, с Евроколеж, в село Оризари

4 август, събота – официално представяне срещу Асеновец в Пловдив, ст.”Марица”

Началните часове на срещите ще бъдат съобщавани допълнително.

Подобни статии

Top