Мартин Камбуров: Берое и Локо са отборите на сърцето ми - DC news

Мартин Камбуров: Берое и Локо са отборите на сърцето ми

В Пловдив и в Стара Загора постигнах най-много и ми дадоха най-много, заяви голмайстор №1 на България за всички времена

Голмайстор №1 в историята на българския футбол Мартин Камбуров говори пред Дарик радио по повод инициативата, която Берое организира, свързана с него. Заралии ще разиграят три фланелки с негов автограф по време на последния им домакински мач срещу Локомотив (Пловдив) днес.

„Стелиян Попчев ми се обади, който сега стана спортен директор. Той ми каза, че зимата като си тръгнах, клубът претърпя криза и не сме се разделили както трябва. Решихме да присъствам на последния домакински мач, да ми подарят някакъв плакет или да има някакво изпращане. То се случи мачът с Локомотив. В ситуацията, в която е отборът, ще се подпомогне клуба с тази томбола за моя фланелка. Радвам се, че мога да помогна и вече не като футболист на терена.

На мен ще ми е приятно да се видя с публиката. Берое има основна част в моята приказка. И то точно срещу Локомотив (Пловдив). Двата отбора, в които постигнах най-много и ми дадоха най-много. Винаги ще ми е приятно да се връщам в Стара Загора.

Само мога да кажа, че днес имах разговор с Попчев, че са очаквали да има интерес, но не чак такъв. Имало е доста ентусиазъм и продадени билети. Ще се радвам да се съберат колкото се може повече средства за Берое“, сподели Камбуров.

Подобни статии

Top