Мартин Камбуров се завръща на „Лаута“

Инициативата е на Христо Бонев, а Христо Крушарски няма нищо против

Голмайстор №1 в историята на българското първенство Мартин Камбуров е все по-близо до това да доиграе сезона в Локомотив (Пловдив), пише „Мач Телеграф“.

Треньорът Александър Тунчев е провел предварителен разговор с нападателя още по време на празника, който той организира по случай подобряването на рекорда на Петър Жеков в края на 2021-а година. Тогава обаче Мартин Камбуров бе категоричен, че ще остане в Берое, за да помага след трусовете в тима.

Новият треньор на старозагорци Петър Хубчев не е търсил контакт с нападателя и очевидно Александър Тунчев е с предимство. Младият специалист е подкрепян и от легендата Христо Бонев, който също се е активизирал в подпомагане на завръщането на Камбуров.

Той е провел разговори с Христо Крушарски, в опит да убеди бизнесмена да загърби конфликта си с нападателя от раздялата им през лятото на 2017 година. Бизнесменът е категоричен, че подобно решение е приоритет на треньорския щаб.

Крушарски заяви пред „Гонг“, че от негова страна няма проблем Мартин Камбуров отново да облече фланелката на „смърфовете“.

„От моя страна няма проблем Мартин Камбуров да се завърне в отбора. Има обаче и други собственици на клуба и трябва да го съгласуваме.

Треньорът също трябва да каже какво мисли по този въпрос. С него много пъти сме коментирали тази тема. Той ще ви каже за Камбуров“, заяви Крушарски.

„Нали знаете какво отговарям на въпрос за изходящите трансфери. Никой не ме търси, но аз се крия. Няма нищо официално. Имаше една оферта за наш футболист, но не я приехме, тъй като не ни задоволяваше. Не е за Митко Илиев, за друг футболист беше“, завърши босът на пловдивчани.

Подобни статии

Top