Мартин Луков: Реално е Локомотив да се пребори да медали - DC news

Мартин Луков: Реално е Локомотив да се пребори да медали

Настроението в отбора е страхотно, при добра оферта от чужбина, бих се радвал на едно ново предизвикателство

Националът Мартин Луков преподписа договора си с Локомотив (Пловдив).

„Отлично се чувствам тук, буквално като у дома си. Затова не съм имал никакви колебания да подновя договора си с Локомотив (Пловдив).

Колкото за титлата, мисля, че трябва да си поставяме по-реалистични цели, да се съобразяваме с действителността. Смятам, че Топ 3 е съвсем нормална цел на този етап. За шампиони мисля, че е трудно да се говори“, заяви вратарят в интервю за БНР.

„За мен Лудогорец продължава да бъде над всички останали, не само на терена, но и като организация, като база, като бюджет, като абсолютно всичко те са по-напред от останалите клубове.

Радващо е за нас, че в директните сблъсъци срещу тях успяваме да им дадем сериозен отпор, но чак за титла – трябва за се гони едно постоянство, да имаш дълга резервна скамейка, защото ние понякога губим мачове точно заради използването на едни и същи футболисти прекалено дълго време“, добави Луков.

„Колкото до националния отбор няма как да имаме претенции футболистите да избират треньора, има си хора, които ще го назначат и той вече ще избира на кои футболисти да разчита и каква стратегия да спазва.

А в Локомотив няма нищо ново при Александър Тунчев, защото той е доста дълги години с нас, познаваме се отлично, както и начина му на работа. Той вкара някои свои идеи, които ще  имаме време сега да ги разберем и да ги тренираме.

Но като цяло настроението е страхотно. Мисля, че това беше най-добрия избор за нашия отбор на този етап“.

„Надявам се, че с игрите, които показвам, рано или късно ще дойде някаква добра оферта от чужбина, както за мен, така и за клуба. Ще се радвам да опитам нещо ново, но на този етап няма нищо интересно и сериозно.

Иначе любимият ми шампионат е английският, а от дете харесвам Манчестър Юнайтед“, завърши Мартин Луков.

Подобни статии

Top