Мартин Ралчевски разказва за „Смисълът в живота“ в библиотеката

Романът разказва за реални събития

Новата книга на Мартин Ралчевски „Смисълът в живота“ ще бъде представена днес от 18.00 ч. в Конферентната зала на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив.

Романът е изграден върху реални събития. Изключително емоционален, той оставя в съзнанието на читателя ярка диря и позитивно усещане за обкръжаващата ни действителност. От една страна „Смисълът в живота“ разкрива самотата и противоречията в духовното битие на човека, но от друга – предлага решения на проблемите.

Определят Мартин Ралчевски като православен християнски писател. Роден в София, той завършва спортно училище. След това завършва „Богословие и география“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Работи като преподавател в Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски“ и асистент в Богословския факултет на Софийския университет. Има дисертация на тема „Свидетели на Йехова – критичен анализ“. Участва като каскадьор във филма „Троя“. Женен е и има три деца.

Мартин Ралчевски е автор на осем романа, два сборника разкази и четири сценария. Превеждан е на английски, руски и немски език.

Подобни статии

Top