Мъртвата 20-годишна жена от Бегово имала наследствени земи (СНИМКА)

Според местни се изпокарала наскоро с мъжа си

Красимира Куковска е 21-годишната жена, която днес преди обяд беше намерена мъртва в дома си в пловдивското село Бегово. Все още разследващите правят огледи дали става въпрос за убийство или самоубийство, съобщи БЛИЦ.

Както DCNEWS вече съобщи Красимира е била намерена простреляла в сърцето с пушка. По време на инцидента 2-годишното дете на момичето е било на ясли, а 2-месечната й дъщеричка  е била в къщата. Мъжът й Любомир не е бил в дома им в това време.

Млада жена е намерена простреляна в сърцето в Пловдивско

Според БЛИЦ Красимира Куковска е преживяла няколко големи трагедии в живота си.

Преди няколко години майка й Ива и баща й Делко, когото наричали с прякор Шилото, катастрофирали. Тогава майката починала, а бащата тежко преживял смъртта на жена си, поболял се и преди няколко месеца също починал. Това му бил втори брак, преди това Делко бил женен за жена от Хисаря, от която имал две големи дъщери, но не поддържал връзка с тях.

Преди да почине, Делко Шилото, който обработвал много земя, прехвърлил всичко на малката си дъщеря Красимира. Така младото момиче също започнало да се занимава със земеделие.

Местни разказаха, че тя и мъжът й гледали над 1000 декара земя, на които имало различни насаждения –  около 200 дка рози, жито, слънчоглед, череши. Преди време около Красимира, според думите на местните – заради пари, се завъртели двама братя от Бегово. Момичето започнало връзка с единия от тях – Любомир Петров, който е баща на двете деца на Красимира.

Хората разказаха, че бил конфликтен, а преди по-малко от седмица двамата се изпокарали сериозно. По-големи проблеми създавал другият брат, който имал регистрации в полицията за кражби.

Преди години пък Красимира имала проблеми с наркотици, които употребявала, но вече се била взела в ръце. Според местните младата жена не би сложила край на живота си, въпреки, че за сега версиите на полицията са в тази насока.

Източник: Блиц
Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top