Масирана полицейска акция срещу купуването на гласове в Пазарджишко (СНИМКИ/ВИДЕО) - DC news

Масирана полицейска акция срещу купуването на гласове в Пазарджишко (СНИМКИ/ВИДЕО)

Полицията проверява също за кражби, грабежи и икономически престъпления

Специализирана полицейска акция се провежда на територията на област Пазарджик по разпореждане на главния секретар на МВР Петър Тодоров.  Акцията е широкообхватна във всички аспекти, съобщи говорителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Акцията е по повод предотвратяване и разкриване на престъпления, свързани с конвенционална престъпност – кражби, грабежи, извършители на друг тип престъпления, а също и превенция и разкриване на престъпления, свързани с избирателните права на гражданите.

В нея участват екипи на пазарджишката дирекция, секторите за противодействие на криминалната и икономическа престъпност, всички екипи на РУ-Пазарджик, полицейски участък „Изток“, екипи на жандармерията в Пловдив.

Акцията се провежда и с участието на представители на различни държавни служби като пожарната, НАП, Инспекцията по труда, ОДБХ-Пазарджик и др.

От дирекцията разпространиха снимки от територията на пазарджишкия етнически квартал „Изток“, където се проверяват много търговски обекти, заложни къщи, хора и моторни превозни средства.

Операцията тече не само в Пазарджик, но и на територията на останалите общински центрове в областта – Пещера, Септември, Панагюрище и Велинград. Участват също служители от районните управления в тези центрове.

Снимки и видео: ОДМВР-Пазарджик

Подобни статии

Top