Масови оставки в Левски! Наско Сираков се завръща!

Вили Вуцов може да заеме мястото на Петър Хубчев, ако Васил Божков прехвърли акциите на Тити Папазов

Шефове и треньори в Левски масово ще подадат оставки на 13 май, когато свърши извънредното положение в България. Бомбата хвърли изпълнителният директор на клуба Павел Колев пред Дарик радио. Той разкри, че заедно с Ивайло Петков, Петър Хубчев и щаба му са разговаряли и смятат, че най-правилното е да си подадат оставките, ако Васил Божков напусне официално Левски.

Силният човек на „Герена“ уточни, че не изключва вариант всички те да останат на работа в клуба, ако това е желанието на евентуалния нов собственик.

Колев призна още, че ситуацията на „Герена“е критична. В клубната ката има едва около 10 хиляди лева.

Изпълнителният директор е провел разговор със собственика на клуба Васил Божков, който е споделил, че не може да финансира Левски, но е изразил готовност да предостави акциите си.

„Той декларира, че няма възможност да финансира клуба. Питах го дали има готовност да се раздели с акциите. Той условия не е поставял. Ясният сигнал, който излъчи е, че той няма намерение да пречи на Левски под никаква форма. Въпросът е, дали има желаещ да вземе акциите и дали ще бъде намерен начин за финансирането. На практика той това декларира пред мен. Мисля, че и Константин Папазов е говорил с него“, обясни Колев.

Наско Сираков е пред завръщане в българския футбол, обяви БЛИЦ. „Синята“ легенда ще заеме висок пост в управата на Левски, ако акциите бъдат прехвърлени от Васил Божков и Георги Попов.

Сираков е отлично запознат с това, което се случва на „Герена“, най-вече с плана, свързан със смяната на собствеността през лятото.

Вили Вуцов пък може да заеме мястото на Петър Хубчев, ако приносител на акциите стане неговият близък приятел Тити Папазов.

Подобни статии

Top