Мастодонтите Whitesnake препълниха хотелите в Пловдив и околностите (СНИМКИ И ВИДЕО)

Разочаровани от завишените цени фенове избягаха чак в Панагюрище

Култовата рок група Whitesnake препълни хотелите в Пловдив и околностите, чак до Пазарджик и Панагюрище. Според гости на фестивала, заради Hills of Rock хотелиерите под тепетата са вдигнали цените си до баснословни размери за уикенда. Разочаровани от спекулативно завишените цени фенове, избягаха чак в хотелите на Панагюрище и Пазарджик.

Хиляди фенове на Дейвид Ковърдейл и колегите му пристигнаха от всички краища на страната и чужбина, за да чуят любимите си хитове и да попият от звездната светлина на динозаврите, които разтресоха Пловдив миналата нощ.

Още от 17.00 ч. мераклиите да чуят легендарната рок банда заприиждаха към Гребната, а в 20.00 ч. алеите и пространствата около основната сцеа на Hills of Rock се пукаха по шевовете от хора. Нито калта, нито миризмата на блато и тоалетна, а най-малко рояците изгладнели комари, не успяха да откажат желаещите да се насладят на як рок и бира.

Основната сцена на рок фестивала взе да се пълни още по време на изпълненията на германската хеви метъл група BONFIRE. След тях публиката пя с пълно гърло кавърите на Рони Джеймс Дио, в изпълнение на Ronnie Romero & Eridan. Вокалистът на Rainbow изпълни най-големите хитове на Дио и чудесно подгря публиката за нашествието на Whitesnake.

1 2 3 4

Подобни статии

Top