Мая Новоселска, Александър Сано и Явор Бахаров са отново „Редки тъпанари“ в Пловдив - DC news

Мая Новоселска, Александър Сано и Явор Бахаров са отново „Редки тъпанари“ в Пловдив

Хитовата комедията на режисьора Теди Москов „Редки тъпанари“ ще се играе в Дом на културата „Борис Христов“

Хитовата комедията на режисьора Теди Москов „Редки тъпанари“ с цяла плеяда звездни актьори гостува в Пловдив в Панорама на комедиите „Завеса под звездите“.

Поради големия интерес, спектакълът ще се играе и на 2 септември в Дом на културата „Борис Христов“ от 19 часа.

Мая Новоселска, Александър Сано, Явор Бахаров, Робърт Янакиев участват в театралната версия на филма на Марио Моничели „Неизвестни извършители“. Сюжетът е силно комедиен и разкрива трогателните опити на група пишман крадци да оберат една заложна къща. Те са фрапиращо непрофесионални и абсолютно неподходящи за престъплението, с което са се нагърбили. Бандата им се състои от некадърен спортист, провалил се адвокат, уволнен кино оператор, бездарен сицилиански мафиот и младоженец, захванал се да краде в деня на сватбата си. Паралелно с кражбата се раждат и две любовни истории. Ражда се и „престъплението на века“.  В комедията а-ла „Улицата“ участват още Дайана Михайлов, Ясена Господинова, Петя Венелинова, Александър Узунов, Ивайло Спасимиров.

Билети се продават на билетните каси в Пловдив, онлайн на eventim.bg и в grabo.bg.

Панорама на комедиите „Завеса под звездите“ се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2022 година.

Подобни статии

Top