Майка на 3 деца отряза силиконовите си гърди с макетно ножче (СНИМКИ)

Майка на три деца

разказа как сама изрязала гръдните си импланти, след като са започнали да ѝ причиняват дискомфорт. 49-годишна жена нямала пари за повторна операция, затова решила да се справя сама, пише Mirror.

Тоня Росингтън увеличила бюста си след третото раждане, когато естествените ѝ гърди изгубили формата си. Операцията струва на съпруга ѝ £ 2,400.

Скоро жената започнала да изпитва дискомфрт и написала на лекаря си, че е разтревожена от чуждите обекти в тялото си. Безплатна операция можела да се извърши само ако имплантите са се скъсали или причиняват силна болка.

Тогава жената решила да действа сама.

На 16 март тя отрязала силикона от гърдите си, застанала права пред огледалото в спалнята. Преди това изгледала как се прави това в YouTube, след което взела макетно ножче.

Тъй като при предишната операция хирурзите увредили нервите ѝ, жената не усещала болка. Тя първо отрязала мастните тъкани, после белезите и видяла импланта. В този момент тя случайно го пробила с ножа и силиконът буквално се източил от нея.

„Видях импланта и разбрах, че съм го разкъсала. Когато започнах да го дърпам, една част остана в ръката ми. Силиконът беше навсякъде, уплаших се.“

След като успяла да извади и двата импланта,

1 2

Подобни статии

Top