Майка на две деца едва не почина, искала дупето на Кардашиян (СНИМКИ)

25-годишната британка Джейд Стафорд плати 3000 британски лири за пластична операция в Турция, в резултат на която тя трябвало да притежава заветното дупе на риалити звездата Кардашиян.

Процедурата се състояла в извличане на мазнините от тялото и преместването им в задните части.

Жената се събудила след операцията с изключителна болка. Лекарите й дали морфин и я посъветвали да остане в клиниката в продължение на една седмица, но обърканата пациентка се прибрала в страната си два дена по-късно.

Но с това проблемите за нея не приключили.  Джейд била незабавно хоспитализирана в родината си с аритмия и пневмоторакс (навлизане на въздух в плевралната кухина). Местните лекари й казали, че наскоро е имала спиране на сърцето, за което указват и натъртванията на гърдите й.

„Лекарите казаха, че наскоро ми е направена реанимация, която е причинила частичен пневмоторакс“, разказва Джейд.

Представител на лечебното заведение, в което момичето е извършвало пластична хирургия, заявил, че натъртванията на гърдите й може да са реакция от морфина. И ако имало спиране на сърцето, те обезателно щели да й кажат.

„Страшно се ядосах, когато ме излъгаха и казаха, че това е просто алергична реакция“, споделя британката.

Сега майката на две деца се възстановява и смята да съди клиниката в Истанбул като тя разполага с необходимите документи от лекарите.

Източник: БЛИЦ 

Подобни статии

Top