Майка на три деца разкрива как е свалила 45 кг - DC news

Майка на три деца разкрива как е свалила 45 кг

Майка на три деца от Нова Зеландия разкри как е успяла да загуби 45 килограма за две години

Натали Джеймс казва, че преди се е хранела с макаронени изделия пет пъти в седмицата, към които често е добавяла и сирене.

Вече не си позволявам да ям подобни храни, и ако това се случи  се чувствам подута и ми става тежко„, разказва 34-годишната майка.

Тя има три деца под осем годишна възраст, като най-малкият – Фин, е роден със сериозно заболяване.

Натали разказва, че винаги е поставяла себе си на последно място, докато е отглеждала децата си.

Когато станеш майка, в някаква степен губиш себе си. Превърнах се единствено в майка, така че трябваше да направя нещо и за себе си.“, споделя майката.

Макар винаги да е била по-едра, включително и в гимназията, Натали забелязала по-голяма промяна, след раждането на децата си.

Полуфабрикатите бяха огромна част от живота ни, но трябваше да поставя себе си сред приоритетите и да си отделя време.„, разказва вече променената майка, като допълва: „Толкова по-лесно е, ако човек има подкрепа от семейството, в противен случай се озоваваш в един омагьосан кръг.

За да свали 45 кг. от теглото си, 34-годишната жена прави драстични промени в хранителния си режим, като за целта използва приложение, което следи какво е консумирала.

„Вече се храня по-чисто – диетата ми се състои основно от зеленчуци, постно месо, яйца кисело мляко и плодове“, обяснява още Натали.

Освен това тя посещава фитнес залата три пъти седмично. Упражненията ú са водени от личен треньор и са базирани на силовите тренировки.

Натали обяснява, че първата стъпка е най-трудна, но просто трябва да бъдем силни и да го направим.

Подобни статии

Top