Майка пусна детето си за продажба (СНИМКИ)

Изтощена майка пусна тригодишното си дете „за продажба“

Това се случило след като Зоуи Уелс разбрала, че дъщеря ú се е измъкнала рано сутринта от леглото си и е устроила истински хаос в дома им.

Предния ден 22-годишната майка изгубила четири часа в почистване на апартамента, но на сутринта установила, че всичко е било напразно, съобщава „Сън“, цитиран от „Блиц“.

Зоуи не знаела дали да се смее или да плаче, когато видяла чудовищната бъркотия, направена от малката ú дъщеря Айви Роуз. Момичето покрило целия под с играчки, книги и сладкиши и разляла душ гел на пода. Тогава Зоуи на шега написала в социалните мрежи, че обява продажбата на дъщеря си и помолила потенциалните купувачи да ú пишат на пощата ineedsleepandacleanhouse@helpme.co.uk  (нуженмиесъничистдом@помогнетеми.co.uk).

„Събудих се в 06:30 сутринта и имах чувството, че бомба е паднала в дома ми. Не знаех дали да се смея или да плача. Когато казах на дъщеря ми, че трябва да почисти, тя отговори, че това е моя работа, защото съм възрастна“, разказва майката.

В резултат на това, на Зоуи, която учи в Юридическия факултет в Телфорд, ú отнело цял ден, за да приведе къщата в ред.

„Ако това е нещо, с което трябва да се справя сега, кой знае какво ще се случи след няколко години. Принудих я да ми помогне да почистя, но в крайна сметка единственото нещо, което направи, беше да вземе одеялото от дневната, да отиде в спалнята си и да заспи.“, казва още Зоуи.

В шеговитата обява за продажба майката обяснява още, че детето яде само храна, която харесва и предупреждава, че е твърде вероятно момиченцито да се буди в 04:30 сутринта. И в никакъв случай не може да я прегърнеш или да я целунеш, ако не иска – допълва още Зоуи.

В края на обявата майката е посочила, че обявата е шега и тя обожава дъщеря си въпреки всичко което прави.

Подобни статии

Top