Майката на децата, останали сираци в Карлово, си ги прибра

Развръзката е щастлива за двете деца

26-годишната майка на двете невръстни деца, чийто баща почина внезапно вчера в Карлово – Лилия Ч., се е прибрала от Англия и вече е взела децата при себе си, пише ПБ Новинар. Сайтът се позовава на бабата момиченцата – Стоянка Тингарова, която опроверга информацията на разследващите, че майката не се грижила да дъщерите си.

„Дъщеря ми и зет ми живееха много лошо, имаха голяма разлика във възрастта. Не се разбираха. Той пиеше, биеше я. Не й даваше децата. На мен също не ги даваше. Аз не познавам внучките си. Надявам се Лилия да ми ги доведе да ги видя. Категорична съм, че дъщеря ми изпращаше пари и подаръци на децата си, говореше от Англия с тях“, каза още бабата.

Тя допълни, че младата жена е организирала и платила погребението на мъжа си, което ще се състои утре.

Лилия ще гледа дъщеричките си, които са на 4 и на 6 години. Тази нощ в три часа, след като е била уведомена за трагедията, жената се е прибрала от Англия в Карлово и е взела при себе си децата.

Припомняме, че 63-годишният Валентин Т. е починал вчера сутринта във вилната зона над ромската махала в Карлово. Той бил открит от свой съсед. Мъжът сам гледал двете си деца, жена му била в Англия.

Подобни статии

Top