Мъж изтръгна микрофона от певица на Евровизия (ВИДЕО)

Представителката на Великобритания отказа да пее повторно

Певицата SuRie (Сюзан Мари Корк, която представи Великобритания на конкурса „Евровизия“) остана без микрофон тази вечер, след като неизвестен мъж изскочи на сцената и ѝ изтръгна микрофона по средата на песента.

Видео от странния инцидент пусна в Туитър журналист от Le Figaro.

http://

Певицата изпълняваше песента Storm. В този момент мъжът ѝ изтръгна микрофона крещейки нещо неразбираемо за публиката. В същото време бек вокалът не спря да пее, а изпълнителката само пляскаше. След като зрителят бе изведен от сцената, изпълнителката продължи да пее.

Впоследствие на британката бе предложено да изпълни песента си още веднъж, но SuRie и екипът ѝ решиха, че това не се налага и те са горди с първоначалното си изпълнение.

Това не е първия подобен инцидент на конкурса. През 2017 година по време на изпълнението на украинската певица Джамала, която впоследствие спечели Евровизия, мъж с австралийско знаме на шията изскочи на сцената и танцувайки под музиката, събу гащите си.

Междувременно българската песен в конкурса „Bones“ на „Equinox“ се представи далеч под очакванията. Окончателен победител се оказа Израел, следван от Кипър и Австрия.

Източник: life.ru
Видео: Twitter
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top