Мъж от Септември удря полицаи, разби прозореца на ареста

Патрулка катастрофира в Пловдив, две ченгета с наранявания

„Героят“ е арестуван, след като преди това тормозил целия квартал със силна музика

43-годишен жител на Септември се нахвърлил на полицаи, отишли в дома му по сигнал за висока музика, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик.

Случката се разиграла в нощта на неделя срещу понеделник. В полицейското управление в Септември бил получен сигнал за висока музика идващ от къща в града. Към мястото бил насочен дежурен автопатрул.

Униформените предприели действия за спиране на музиката и предупредили един от по-агресивните мъже от компанията. Той започнал да отправя закани и заплахи към двамата униформени, не пожелал да предостави документ за самоличност и категорично отказал да придружи органите на реда до сградата на полицейското управление. Разяреният мъж ударил с юмрук в гърдите единия от полицаите и скъсал униформата на другия.

Униформените не загубили присъствие на духа, действали бързо и му поставили белезници. За радост служителите не са сериозно пострадали. Нападателят е задържан в ареста на РУ-Септември, но „подвизите“ му не свършили до тук. В помещението за задържане той дори счупил стъклото на единия от прозорците.

Спрямо него е образувано досъдебно производство за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта.

Действията по разследване се извършват под наблюдение на прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик.

Снимката е илюстративна

Подобни статии

Top