Мъж ще се раздели с девствеността си на 44 години (СНИМКИ)

Имплантираха му изкуствен пенис

Британец, който се родил без полов орган, най-накрая ще загуби девствеността си, след като му имплантираха изкуствен пенис. Стойността на изкуствения член е 50 хиляди паунда. Андрю Уордл все още не може да изпробва новата си собственост, тъй като отначало в продължение на 10 дни той ще изпитва ерекция, събощава The Sun.

Трябва обаче да минат още шест седмици, преди 44-годишния Андрю да прави секс за първи път в живота си.

„Много се радвам, че мога да продължа напред. Но за мен не е толкова важен първия секс, както при всички останали. 44 години съм живял без пенис и все някак се справях. Разбира се с нетърпение очаквам това, но операцията само ще ми позволи да бъда част от обществото“, обяснява Андрю.

Изкуственият пенис бил разработен и създаден от уролога Дейвид Ралф и колегите му. Когато Андрю бил попитан дали иска пенисът му да бъде снабден с две тръбички, мъжът се пошегувал, че ще му бъде достатъчна и една, тъй като не бил порнозвезда.

Андрю се родил с рядко заболяване – екстрофия на пикочния мехур, която се среща у един сред 20 милиона души. Мъжът има тестиси, но няма пенис. Лекарите му направили всевъзможни операции, които не довели до абсолютно нищо. Стигнало се дотам, че през 2012 година Андрю се опитал да се самоубие от мъка.

След това той бил насочен към д-р Ралф, който създал за пациента изкуствен пенис. Сега мъжът планира да работи в благотворителна организация и да помага на хора, които искат да сложат край на живота си.

„Щастлив съм да върна живота си. Много от това, което преживях, беше под натиска на обществото, което не търпи различните. Всички говорят, че ще правя секс за първи път, но изобщо не става дума за това, а за отношението към живота като цяло“, категоричен е Андрю.

Източник: Life.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top