Мъж сложи край на живота си по ужасяващ начин в Пловдивско

Прерязал сънната си артерия сам

45-годишен мъж от пловдивското село Сухозем е сложил край на живота си по ужасяващ начин, съобщиха за DCNEWS от полицията в Пловдив.

Пламен М. се е самоубил вчера. Той е прерязал гърлото си с нож.

Около 17.00 часа в неделя в полицията в Хисаря е получен сигнал от майката на мъжа. Тя е разказала, че стаята на сина й, намираща се на втория етаж на фамилната им къща, в която всички живеели, била заключена от вътрешната страна. След като синът й не отворил вратата, майката се качила със стълба до прозореца и видяла сина си мъртъв.  Наложило се прозорецът да бъде разбит, за да влязат близките в стаята, където се натъкнали на ужасяващата гледка.

Дежурна група към РУ-Хисаря веднага е направила оглед на мястото. При него не са открити следи от насилие. Полицаите намерили ножа до тялото на Пламен.

От полицията уточниха, че мъжът се е самоубил, като е прерязал сънната си артерия. Трупът е бил откаран в Съдебна медицина – Пловдив, за да бъде извършена аутопсия.

Пламен М. не е оставил предсмъртно писмо.

Според разследващи Пламен М. е имал три висши образования. Впоследствие той е отключил психически разстройства. Баща му пък страдал от деменция.

Няма информация мъжът да е заплашвал със самоубийство.

Top