Мъж спаси колежка от изнасилване (ВИДЕО)

Инженер от Красноярск спаси офис сътрудничка от брутално изнасилване. Александър Висоцки отивал на работа, когато му направило впечатление, че зад стъклото на офис се случва нещо необичайно.

Той видял как момиче лежи на земята, опитвайки се отчаяно да се отскубне от непознат мъж, който я държи здраво. Нападателят дори имал нож, с който заплашвал жертвата си.

На кадрите, заснети от камерата за видеонаблюдение в офиса, се вижда как момичето се опитва да изгони непознатия. Той обаче я сграбчва и поваля на земята, докато тя се бори да го изтика през вратата. Вследствие на схватката, офис служителката е ранена в ръката.

Когато Александър, който случайно минавал край офиса, се притекъл на помощ, момичето успяло да се измъкне и да натисне паникбутон.

През това време спасителят ú омотал ръцете на нападателя със скоч и така го предал на полицаите, които се отзовали на сигнала.

След ареста 29-годишният изнасилвач се оправдал, заявявайки, че не знае какво е станало. Той твърдял, че бил обзет от бесове.

Въпреки опита да се изкара невменяем, той е изправен пред две години затвор за опит за убийство и изнасилване, съобщава „НГС.Новости“, цитиран от „Факти“.

Подобни статии

Top