Мъжете от тези зодии ще ви носят на ръце през целия живот

Всяка жена иска да се чувства специална в очите на половинката си. Да има до себе си нежен, грижовен и любящ мъж, който да знае от какво точно има нужда. Ето класацията на зодиите, които ще се отнасят с вас като с принцеса според Iwoman.bg

Рак

Ракът винаги се държи с приятелката си като с принцеса (в комплект със замък и огнедишащ дракон). За него това означава да й даде всичко, което иска в живота.

Това, което обича най-много, е да вижда искрата в очите й, когато се грижи за нея. Той има много любов за даване и когато срещне специалната жена, иска тя да знае, че е най-важният човек в живота му. Да се отнася като към принцеса е неговият начин да й покаже колко е щастлив с нея.

Козирог

Козирогът има едно от най-големите сърца в зодиака – и много любов за даване. Макар да е прекалено сериозен, когато става дума за изразяване на чувства, той знае, че има и други начини за проявяване на грижа.

Един от неговите любими начини да изрази любовта си е като се държи с жената до себе си като с принцеса. За него да я отрупва с подаръци и целувки, и дори да целува земята, по която тя стъпва е перфектният начин да покаже не само любовта си, а и докъде би стигнал заради нея.

Лъв

Лъвът знае колко е хубаво да те глезят от собствен опит, така че когато се държи с приятелката си като с принцеса, тя ще се чувства на върха на света. По-скоро ще го проявява, като я отрупва с подаръци и скъпи вещи, отколкото с целувки и масаж на краката.

Той е изключително романтичен, разбира се, но знае също така, че една принцеса има нужда от нови обувки или спа процедура. Така че не само ще я третира като принцеса, но и ще кара приятелките й да й завиждат.

1 2 3

Подобни статии

Top