Медии и журналисти с призив към политиците в Асеновград за жест на благотворителност в предизборната кампания

Отвореното писмо вече е изпратено до всички участници в надпреварата за местния вот

„Спестете част от средствата си за предизборната кампания и ги дайте с добро сърце в благотворителните сметки на Ники и Ева“, с този призив се обръщат медиите в  Асеновград към кандидатите за кметове и общински съветници.

Отвореното писмо вече е изпратено до всички участници в надпреварата за местния вот на 27 октомври.

Повод за журналистическата  реакция e нуждата на двама души – Ники от Горни воден и малката Ева Чолакова, които се борят  с тежки заболявания и в момента се лекуват в чужбина. Необходимостта от средства и зов за съпричастност към Ники и Ева нееднократно са били в кадър или на страниците на местните вестници и интернет сайтовете.

„Предизборното време е напрегнато и отговорно. Докато то тече  обаче, животът не спира. Случват се неща, за които няма време да се отлага намесата ни. Особено, когато става въпрос за подкрепа, състрадателност и благотворителни жестове.  Един млад мъж и едно малко дете в момента имат неотложна нужда от нашата обща подкрепа, на всички асеновградчани. Ники от Горни воден и малката Ева Чолакова. Те се нуждаят спешно от поредната финансова подкрепа, а всички ние знаем как да подкрепяме изпаднали в беда съграждани.“

В писмото са публикувани дарителските сметки на Николай Иванов и Ева Чолакова, а регионалните медии се ангажират да отразят жеста на съпричастност и стореното добро на всеки.

„Направете този жест, колективно и навреме, преди 27 октомври“.

Позицията е подписана от четири регионални медии, които работят на територията на Асеновград и общината.

 

Подобни статии

Top