Медицинските екипи  от Транспортна болница в Пловдив с  думи на благодарност към своите Дарители - DC news

Медицинските екипи  от Транспортна болница в Пловдив с  думи на благодарност към своите Дарители

По нетрадиционен начин първите екипи отбелязаха смяната на „караула”

след десетдневен  непрекъснат режим на работа. Болницата е определена да приема при необходимост пациенти със съмнения за коронавирус,  с лека и средно тежка симптоматика.

„Благодарим Ви  скъпи Дарители!  Вие сте нашите Герои!”, написаха медиците. За нас Вие сте Хората на първа линия. Вие, които отделихте от залъка си, за да дадете на нас”, емоционално, с обич и признателност, изразиха  своята благодарност  лекарските екипи.

От името на колектива на Транспортна болница изказваме огромната си благодарност към Истинските Хора на Пловдив и България, които в тежък момент като днешния, ни дадоха не просто екипи, консумативи, храна, апаратура… Дадохте ни много повече! Дадохте ни Живот и Надежда!

„В тази напрегната ситуация няма големи или малки Герои! В тази Битка всеки е важен. Вие, които оставате по домовете си, медиците,  които работят на предна линия и Хората, които отделят  от средствата си, за да помагат”.

Само, когато сме единни ще успеем. Заедно сме по-силни и ще спечелим, е посланието на медицинските екипи от Транспортна болница в Пловдив.

Подобни статии

Top