Мегз припадна в съда, любовникът й остава в ареста (СНИМКИ)

Оставиха окончателно в ареста бизнесмена Румен Рончев

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, се появи днес в една от залите на Окръжен съд – Пловдив, където магистратите гледаха жалбата на любовника й Румен Рончев срещу решението на районните магистрати да го оставят в ареста. Родната модна икона едва не се разплака пред журналисти в кулоарите на съда, докато обясняваше, че е дошла да подкрепи бизнесмена, който вече седмица търка наровете на ареста, заради обвинение за обсебване и кражба на мерцедеса на Каканашева, взет на лизинг от нея.

Мегз е обвинена в подбудителство, тъй като умишлено е склонила Рончев и още един свой съучастник противозаконно да присвоят лекия автомобил, модел  „Мерцедес G 350“, на стойност 98 560 лева, собственост на лизингова компания в  София, като обсебването е в големи размери. Съучастниците й скрили колата в двор на къща в Раковски.

Трима в комбина за „спасяване“ на „Мерцедес“ от лизингова къща, скрили го в Раковски

„Искам да кажа, че съм тук, за да подкрепя мъжа, с който съм. За всичко останало не знам дали знаете, тези неща се случват пред нотариус, няма нищо незаконно. Във връзка с цялата помия, която се изписа върху моето име, мога да кажа, че когато преди месеци фирмата умираше, щастливото семейство го нямаше. Сега, когато фирмата е стабилна… И съм тук, за да уверя всички хора, с които работим – всичките ни служители, абсолютно всичките ни клиенти и всичките ни контрагенти – фирмата е стабилна, не е била в по-добро състояние, всичко е наред. И някак си несправедливо е хора, които толкова дълго ги нямаше, сега да искат да седнат на готовата софра и да се пишат за щастливо семейство“, посочи пред медиите Каканашева преди делото.

И допълни: „Г-н Рончев е под много тежък психически натиск. Влизат хора при него, възползват се от това, че аз нямам право да вляза при него и му говорят неща – че аз съм затворила фирмата, че аз съм давала показания срещу него, че аз съм се отказала от него. Това никога няма да стане. Въпреки цялата ми болка, аз съм тук, а хората, които се наричат семейство, г-н Рончев отдавна е подал документи за развод“

1 2

Подобни статии

Top