„Меридиан мач“: Готвят преврат на Белия в Ботев

Александър Александров-Кривия бил в дъното на заверата

През последните седмица в Пловдив постоянно се коментира, че треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров ще си тръгне след края на сезона. Знайни и незнайни фенове и ръководители, уж отговарящи за нещата, случващи се при „жълто-черните“, вече му писаха оставката. Всички редят състави, дават акъл и идеи, а в същото време бюджетът е редуциран, но продължават да се искат високи резултати, пише „Меридиан мач“.

Една от основните причини за негодувание срещу Белия е, че не налага юноши в първия тим. По-интересно обаче е, че бившият спортен директор Александър Александров, който е близък до ръковдството, редовно критикува работата на Киров, въпреки че му е кум. Те са в обтегнати отношение и това допълнително подсилва драмата около Ботев.

Треньорът е доказал, че не търпи вмешателство в работата си и няма да е изненада сам зареже отбора, който качи на съвсем друго ниво в последната годината и половина.

Името на Николай Киров дори бе спрягано за наследник на Димитър Димитров-Херо, ако той си тръгне от Лудогорец след края на сезона.

Снимка: „Меридиан мач“

Подобни статии

Top