„Меридиан мач“: Разкол в Локо за капитанската лента

Карагарен недоволен, че Акрапович му я отнел и я дал на Димитър Илиев, повечето нямали нищо против

Решението на старши треньора на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович да вземе капитанската лента на Бирсент Карагарен и да я даде на Димитър Илиев е предизвикало напрежение в отбора, пише „Меридиан мач“. Спецът обясни действията си с позицията на Илиев и лидерските му качества, като уточни, че вратарят Луков и Димитър Везалов също може да носят лентата.

Карагарен е останал крайно недоволен от новата ситуация, още повече, че лентата е било едно от условията му да се върне от Дунав на „Лаута“ през лятото. Тогава оферта към техничаря имаше и от Славия, но именно капитанският пост натежа за решението на Карагарен. Още няколко играчи били против смяната, но по-голяма част от отбора нямала нищо против решението на Акрапович.

Драстично е вдигната цената на билетите за дербито от 14-ия кръг в първа лига между Локо и ЦСКА за феновете на домакините, съобщава „24 часа“. Вместо досегашните 3 или 5 лева привържениците ще плащат по 10 лева за трибуна „Бесика“, където се настаняват. Официално от Локо обявиха само цени на масовите билети по 7 лева и по 12 лева за Централната трибуна.

Днес от 15:00 часа Бруно Акрапович ще проведе заключителната тренировка на „черно-белите“, след което ще определи групата. Сръбският защитник Милош Петрович е възстановен от контузия и ще е на линия. Все още картотека чака привлеченият преди 2 седмица хърватски вратар Марин Ромац.

Подобни статии

Top