Месечен хороскоп за март 2018

ОВЕН

Хороскопът за март обещава плодотворен период, когато можете да успеете във всички нови дела. През месеца ще настъпят събития, които ще ви подтикват към действие. Емоции и впечатления ще има много, което ще ви донесе оптимистично настроение. Главното е да не поемате рискове и да не се впускате в приключения, тъй като вашият огнен темперамент може да ви подтикне към необмислени постъпки. Това особено касае финансовата област. Някои ще получат интересни предложения за работа. През месеца е възможно да изпаднете в умора и апатия, но това е поради намаляване на жизнения ви потенциал преди рождения ден.

В любовта ще има много радостни моменти, особено за тези, които са свободни. Вашата чувственост ви прави привлекателни за противоположния пол, което създава благоприятни условия за началото на нова любовна история. Мнозина ще срещнат човек, с когото ще обвържат съдбата си. Ако не срещнете такъв, не хабете силите си в безперспективни връзки, също така не започвайте отношения с вече обвързани хора. Интересно ще стане през последните дни на месеца, когато Венера ще съвпадне с непредвидимия Уран. Съвместното влияние на двете планети е оптимистично, носи късмет в любовта.

Любовен хороскоп за март

ТЕЛЕЦ

Животът ви ще стане по-богат и интензивен откъм събития. През първите десет дни може да се стигне до неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Ще се създадат ситуации, които трябва да бъдат интерпретирани правилно и интуитивно да се вземат важни решения. Трябва да търсите подкрепа в лицето на близки, доверени хора. Пред някои ще се разкрият добри перспективи в службата, но радостта ви ще бъде само временна, ако не разпознаете навреме „подводните камъни” и уловки. Бъдете бдителни, за да не попаднете в капан. Повишението на дневната ставка може да бъде несъизмеримо с обхвата на изпълняваните задължения. Всичко това трябва да имате предвид, преди да се съгласите. Бъдете внимателни, тъй като има опасност от наранявания и фрактури.

В края на месеца се въздържайте от казването на ненужни думи, влизане в дискусии, тъй като можете да си навредите. Това се отнася както за работата ви, така и за личните отношения. В пристъп на емоция може да кажете нещо, което не би трябвало. После може да съжалявате, но „казана дума, хвърлен камък”.

Влюбените ги очакват сериозни изпитания. Някои от вас ще забележат забавяне в любовните дела, други ще се почувстват самотни или разочаровани.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top