Местят концерта на Георги Христов от Античния театър

Легендата ще пее в зала С.И.Л.А. заради очакваните проливни дъждове

Концертът на Георги Христов, който трябваше да се проведе на Античния театър днес, ще бъде преместен в зала С.И.Л.А. Това съобщиха организаторите.

Причина за преместването на концерта са очакваните проливни дъждове днес.

Всички, които са закупили билети за концерта на Георги Христов в Античен театър, ще могат да влязат в залата, без необходимост от презаверяване.

Датата и часът остават същите, продажбата на билети продължава във всички каси на Ивентим и на място в зала С.И.Л.А.

След 4-годишно отсъствие  Георги Христов ще зарадва публиката в Пловдив със своята искрена изповед, вплетена в зрелищен, биографичен концерт-спектакъл. Легендата се завръща на сцената на зала С.И.Л.А. от 20:00 ч., за да завърши националното си турне с авторския концерт-спектакъл “Моят път”. На сцената с него ще бъдат симфоничният оркестър на Варненската опера под диригентството на маестро Ганчо Ганчев и група “Черно и бяло”.

За първи път популярният певец разкрива много от интересните случки и преживявания около неговата кариера и създаването на най-големите си хитове през годините.

Тази година любимият изпълнител на много българи представи поредица от концерти в страната и препълни залите със своите почитатели. Дните на концертите се превърнаха в истински празник  за  публиката със своята дълбока емоционалност. Почти през цялото време на концертите, публиката е на крака и пее.

Впечатляващият концерт ще Ви остави без дъх още от самото начало, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител. Георги Христов за първи път ще изпълни и някой от най- новите си песни.

Новатор, нестандартен, емоционален и ексцентричен, това е винаги предизвикателството пред него. На неговите концерти никой не остава равнодушен и винаги се превръщат във взрив от емоция и забава за публиката.

Подобни статии

Top