Местят мача Джошуа – Пулев през юли!

И Кобрата бе подложен на внезапен допинг тест

Промоутът  Еди Хърн разкри, че по всяка вероятност мачът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев на 20 юни на „Тотнъм Стейдиъм“ в Лондон ще бъде преместен за юли заради кризата с разпространението на коронавируса.

„Имаме потенциална дата през юли, но сега се надяваме 20 юни да остане. Оставаме със същата стратегия за бъдещето. Очевидно решението за Висшата лига ще има своето голямо влияние за спорта. Трябва да се определят нови дати, сред които и тази за боксовия мач“, заяви Еди Хърн.

Битката щеше да бъде след завършването на сезона във Висшата лига, но с отлагането на футболните мачове и отлагането на финалите на Европейско първенство за 2021 година всички срещи вече може да се изиграят през лятото. Това би могло да означава, че на тази дата вече няма да е свободен 62-хилядният стадион.

В същото време стана ясно, че Кубрат Пулев също е бил тестван за допинг. Официалният претендент за световната титла в тежка категория на IBF е бил посетен от лица на УАДА, като в понеделник е дал урина, а вчера – кръв.

По-малкия му брат – Тервел, преди това разкри, че е станал обект на извънредна проверка за употреба на забранени вещества.

Подобни статии

Top