Местят спектакъла „Аз досадникът“ в ДК „Борис Христов“

Прогнозата за лоши метеорологични условия е причина за промяната

Комедията „Аз, досадникът“ на Франсис Вебер ще се играе тази вечер в ДК „Борис Христов“ от 21.00 ч. Първоначално представлението бе планирано да бъде представено в лятно кино „Орфей“, но заради прогнозите за лошо време и валежи се мести в Дома на културата.

„Аз, досадникът“ е комедия, с която никой няма да скучае. Попаднали съвсем случайно в две съседни хотелски стай, на малко хотелче във Франция, героите на Александър Кадиев и Мариян Бачев ни разсмиват до сълзи. Единият е наемен убиец, а другият е журналист с разбито сърце. Единият има мишена за убиване, а другият е нещастно влюбен. Комичните ситуации, в който попадат и двамата и брилянтната актьорска игра държат вниманието на публиката с непрекъснат интерес.

Постановката на Продуцентска къща „Ажур Пико“ е под режисурата на Богдан Петканин. В представлението участват Александър Кадиев, Мариан Бачев, Асен Лозанов, Тихомир Благоев, Димитрина Гинева, Филип Янев, Цветомир Ангелов и Цветана Радушева.

Любезните разпоредители ще ви настанят непосредствено преди началото на спектакъла, по ценови диапазон.  Не е необходима презаверка!

Организаторите се извиняват за създалото се неудобство.

Телефон за информация: 0894/611188

Подобни статии

Top