Местят церемонията на Спортист на годината заради Гришо? (ВИДЕО)

Ако Григор Димитров не може да присъства на награждаването тази година, то може да се състои на турнира Sofia Open

Организаторите на анкетата Спортист на годината правят всичко възможно да осигурят присъствието на Григор Димитров, който е неоспорим фаворит за №1 на България за 2017-а година. Гласуването на спортните журналисти вече започна, но датата на церемонията още не е официално обявена. Причината е, че този път всички искат световният №3 да присъства на награждаването.

За подобен ход намекна спортният журналист Петър Бакърджиев в предаването „Тази сутрин“ на bTV.

Проблемът е, че след кратка почивка Григор Димитров заминава за Австралия, където на 1-ви януари 2018-а година започва защитата на титлата си в Бризбейн. Затова не е изключено награждаването да се проведе по време на турнира Sofia Open, в който Гришо също ще защитава титлата си от миналата година. Тогава със сигурност той ще си бъде в България.

Единственият проблем е дали подобен ход няма да обиди останалите участници в класацията, въпреки че подобни неща отдавна се случват в чужбина, особено при награждаването на големи звезди.

В момента Григор Димитров е в Лондон заедно с приятелката си Никол Шерцингер, на която той също благоради след спечелването на финалния турнир на АТП в английската столица. Двамата вечеряха в ресторант в неделя след шоуто X Factor, в което певицата е част от журито.

Снимка: sofiaopen.bg

Подобни статии

Top