Мейсън Грийнууд и Фил Фоудън аут от национала на Англия, повикали си ексорт в Рейкявик (СНИМКИ) - DC news

Мейсън Грийнууд и Фил Фоудън аут от национала на Англия, повикали си ексорт в Рейкявик (СНИМКИ)

Гарет Саутгейт прати младите звезди у дома, не ги качи на самолета за мача с Дания

Младите звезди на английския национален отбор Мейсън Грийнууд и Фил Фоудън ще пропуснат предстоящото във вторник гостуване на Дания от Лигата на нациите.

18-годишният Грийнууд и 20-годишният Фоудън, които се състезават за Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, са нарушили правилата в борбата срещу коронавируса по време на гостуванете на Англия на Исландия през уикенда. Според медиите в северната островна страна двамата англичани са опитали да убият част от времето си от престоя в Рейкявик, като са си повикали ескорт в хотела.

Мениджърът на тима на Англия Гарет Саутгейт няма други проблеми в отбора и за мача с Дания ще може да разчита на всички останали играчи в групата. Това включва и защитника Кийрън Трипиър и нападателя Дани Ингс, които пострадаха при сблъсък глава в глава по време на тренировка.

Англия започна участието си в Лигата на нациите с минимална победа като гост над Исландия с 1:0. Исландската държава направи специално изключение за английските национали и не ги постави под 14-дневна карантина.

Двамата провинили се обаче ще се приберат в Англия отделно от отбора на собствени разноски и не пътуваха за Дания.

Мейсън Грийнууд наскоро се раздели с приятелката си – модел през май, докато Фоудън често пуска в социалните мрежи свои снимки с едногодишния си син.

Подобни статии

Top