Мич от „Спасители на плажа“ заби 28-години по-младо гадже (СНИМКИ)

Тя е руса, млада и красива. Тя е годеницата на Дейвид Хаселкоф и е с цели 28 години по-млада от него.

Името ú е Хейли Робъртс, а разликата между нея и бившия спасител на плажа не пречи двамата да изглеждат щастливи и лудо влюбени един до друг на червения килим в Холивуд, пише woman.bg.

65-годишният актьор и 37-годишната блондинка бяха на филмова премиера, по време на която умело доказаха, че разликата във възрастта не е от значение, когато чувствата са истински.

Припомняме ви, че през 2016 г. двойката се сгоди. Интересен факт е, че през годините актьорът е правил на Хейли няколко предложения за брак на шега. Ето защо и Робъртс първоначално не повярвала, когато актьорът паднал на колене. Появата на годежен пръстен обаче я убедил – от изненада тя така се разплакала, че Хаселхоф успял да промълви „Ще се омъжиш ли за мен?” чак след 10 минути.

Хейли и Дейвид Хаселхоф са заедно от 5 години. Двамата се запознават в Англия, откъдето е родом и блондинката. Когато среща звездата, Хейли работи като продавачка.

Всъщност тя отива при него с молба за автограф, а той от своя страна заявява, че ще ú даде такъв, само ако тя му каже телефонния си номер. Хейли го прави, двамата излизат на среща и оттогава се носят на крилете на любовта.

Подобни статии

Top