Мико и „златното момиче“ Християна Тодорова изкачиха връх Шипка (СНИМКИ)

Димитър Кузманов и бившата гимнастичка са най-горещата влюбена двойка в България

Най-горещата двойка в българския спорт – пловдивският тенисист Димитър Кузманов – Мико и гимнастичката Християна Тодорова изкачиха връх Шипка, съобщава „Монитор“.

Втората българска ракета и „златното момиче“ от ансамбъла по художествена гимнастика, спечелил бронз на Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година, са заедно от декември, но едва сега разкриха връзката си в социалните мрежи.

Вчера двамата изкачиха връх „Шипка“ и се снимаха за спомен, като публикуваха снимката в Инстаграм и си размениха по едно сърце в коментарите си.

„Нищо друго не им идеше така отръки, както да се прицелват и нищо не можеше да издържи напора на стрелите им“, написа Хриси, като цитира един от историческите летописи за войските на славяните и технните бойни умения.

В началото на месеца Мико даде няколко урока на приятелката си, след като тренировките на кортовете бяха разрешени. Двамата бяха в Пловдив на базата на ТК Локомотив. Двете звезди са приятели от 4 години, но постепенно чувствата им се задълбочили.

Бившата гимнастичка, която в момента прави успешна кариера на международен съдия, подкрепи Кузманов и в последния му благотворителен проект. Националът за пореден път демонстрира голямото си сърце, като организира онлайн търг с ценни вещи на най-популярните ни спортисти. Приходите отидоха за 13-годишния Калоян от Белене, който се нуждае от средства за лечение на тежко заболяване.

„Да, Хриси е тайнствената ми приятелка. Тя ми помага с организирането на търга, за което изключително много й благодаря”, каза пред „Дарик” Кузманов.

Той съобщи, че ще участва в организирания от сръбския си колега Янко Типсаревич нов турнир. Източноевропейският шампионат ще се проведе в академията на Янко в Белград от 15 юни и за него вече се е заявил 23-ият в света Душан Лайович. Това ще е една от първите надпревари в тениса, който официално ще се завърне в спортния календар най-рано през август.

Подобни статии

Top